filele mele.

luni, 29 noiembrie 2010

Vine Craciunul?!?

Vine Craciunul...intram din nou in perioada in care toata lumea e in febra cumparaturilor...si vor sa devina mai buni, din nou o sa aud zicala "Sa fim mai buni de sarbatori", si din nou ma voi intreba...de ce doar atunci?!?

Ah'si ma mai intreb...anul asta oare la cine vom cere daruri? Tot la inexistentul Mos Craciun...sau vom stii semnificatia adevarata incat sa cerem Celui care s-a nascut pentru noi?

O sa vina din nou perioada in care spitalele nu vor face fata urgentelor, din cauza imbuibarii oamenilor...si din nou imi pun o intrebare...cine a zis ca doar de Sarbatori poti manca, asa incat sa profiti ca si cum nu o sa mai mananci pana la anul..?!?

O sa fie perioada in care orfanii, batranii si oamenii strazii se vor bucura de o masa calda, de fel si fel de cadouri...e placut sa vad zambetele lor...si ma intreb, din nou, de ce doar de Craciun sa le oferim?!? In timpul anului nu au nevoie de nimic?

Si nu cred ca are rost sa continui lista, cunoasteti fiecare cum merg lucrurile in perioada asta...si te provoc, cum imi place sa provoc lumea de obicei...hai sa fim diferiti...si asa cum ne inmuiem inima de Craciun sa ne-o pastram si in timpul anului; sa ne bucuram de cei dragi si in timpul anului, sa daruim si sa ajutam in orice zi din an...sa fim buni tot timpul!!

Iar de Craciun sa nu uitam ca totul a inceput intr-o iesle...unde Cea mai minunata Persoana s-a nascut pentru tine!!! Unde minunea a avut loc, iar tu in rand cu mine , am primit sansa la Cer...nu e indeajuns motivul incat sa ne inchinam zilele de Craciun doar Lui?!?

Hai sa fim crestini, daca in colinde tot cantam asta...si sa iubim tot timpul...caci "cea dintai este dragostea...", nu?!? :)

Sa aveti pregatiri binecuvantate!!!

Un comentariu:

Enigmaticul spunea...

Frumos :)
>:D<

Postări populare