filele mele.

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Momente din zi..fractiuni de secunda...

Sunt in cetatea Sighisoarei, in mijlocul ei, privesc Piata Cetatii plina de turisti..imi era dor de aglomeratia si agitatia din sezon, azi e probabil cea mai profitabila zi din sezonul inca neinceput. 

Ador sa privesc oamenii, avem atatea puncte in comun ca om, dar suntem atat de diferiti...chiar acum s-au asezat la masa un cuplu de tineri indieni...sunt asa de diferiti si atat de interesanti..daca ma citesti des, probabil iti aduci aminte postarea mea despre indieni http://aburica.blogspot.com/2010/06/hai-sa-fim-indieni.html  , chiar ma fascineaza :) 

Imi era dor sa vad copacii inverziti, si bancile din piata pline...unele localuri din cetate si-au renovat cladirile si au pus culori stridente si vesele, iti da o stare de voiosie...ah'tocmai si-au facut si distinsii nostri romani aparitia prin piata..cu peruci colorate iesind in evidenta si cantand...oare chiar maruntisurile astea ne reprezinta pe noi?!?
O alta domnisoara romanca a venit cu ceaiul dupa ea si a comandat pe terasa o cana cu apa fierbinte, oare iesi mai ieftin asa?!? Romanii invata sa devina economi? 

Acum...acum sunt pe fuga doar...dar o sa revin...mie dor sa privesc si sa studiez gesturile celor din jur...ah'tocmai s-a pus un cuplu cu un copilas la masa, ceea ce m-a facut sa ii remarc e faptul ca mama cu copilasul vorbea foarte dragastos iar cu sotul(presupun) vorbea foarte rastit..nu, nu se certau pentru ca el era foarte calm si degajat...oare, noi femeile, cand o sa invatam sa aprieciem ce avem cu adevarat langa noi?!?

A trecut momentul..acum inchei...dar..o sa revin..:) 

Niciun comentariu:

Postări populare